Äggfri majonäs
Detta är en variant av ett populärt äggfritt majonäs-recept.
Du behöver:
Gör så här:Mixa samman alla ingredienserna utom oljan i en mixer eller vispa samman med elvisp på hög hastighet. Tillsätt oljan lite i taget. Häll i en tunn stråle och sluta när blandningen tjocknar. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor.
Rapportera olämplig kommentar
senap innehåller ägg inte alla sorter Kan rekommendera avocado majonäs! Enkelt att göra och gott! Finns recept på nätet. Min vägrar bli tjock?! Hur gör om det inte bli tjocknar och innehåll blev varm? Det finns även äggfria majonnäser från märket Plamil. Finns i välsorterade hälsokost affärer och vissa större livsmedelsbutiker. Smaker rätt mycket ättika men om man blandar ut med lite havregrädde så blir den lite mildare. Det finns annars färdig äggfri majonäs, om man vill köpa färdig så är det Kavlis fettfria majonäs. Kavli´s fettfria finns inte kvar längre, men däremot finns det en majonnäs av märket Coop Extra som är vegansk. Den finns i butiker som Coop Forum mm. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarVakna mjukt!Att vakna på rätt sida är en bragd. Med mjuka frukostbröd är du en bra bit på väg. Fars dag 10 novemberFrukost på sängen till farGlöm de hårda presenterna, far vill vakna mjukt på Fars dag på söndag! Då är det hembakade honungsgifflar som smakar allra bäst. GlutenfrittGlutenfritt helt enkeltFärdig glutenfri mjölmix behöver inte vara lösningen! Till brunchen smakar scones bäst, rykande heta. Vissa rätter är naturligt glutenfria, som risotto med smak av saffran. En krispig pizzabotten gjord på polenta räddar fredagsmyset och till efterrätt serveras förstås en tunn skiva lyxig chokladkaka tillsammans med grädde och färska bär... |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Hej!
Det står ofta sojamjölk i recepten, men är det sötad eller osötad som menas? Ibland kan jag tycka att den söta gör maträtten för söt, medan att det kanske behövs i andra rätter.