Äggfri majonäs
Detta är en variant av ett populärt äggfritt majonäs-recept.
Du behöver:
Gör så här:Mixa samman alla ingredienserna utom oljan i en mixer eller vispa samman med elvisp på hög hastighet. Tillsätt oljan lite i taget. Häll i en tunn stråle och sluta när blandningen tjocknar. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor.
Rapportera olämplig kommentar
senap innehåller ägg inte alla sorter Kan rekommendera avocado majonäs! Enkelt att göra och gott! Finns recept på nätet. Min vägrar bli tjock?! Hur gör om det inte bli tjocknar och innehåll blev varm? Det finns även äggfria majonnäser från märket Plamil. Finns i välsorterade hälsokost affärer och vissa större livsmedelsbutiker. Smaker rätt mycket ättika men om man blandar ut med lite havregrädde så blir den lite mildare. Det finns annars färdig äggfri majonäs, om man vill köpa färdig så är det Kavlis fettfria majonäs. Kavli´s fettfria finns inte kvar längre, men däremot finns det en majonnäs av märket Coop Extra som är vegansk. Den finns i butiker som Coop Forum mm. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LakritskladdkakaÄlskad kladdkaka – nu med lakritssmak!Baka en av våra mest älskade fika-favoriter och smaksätt den med lakrits i en lakritskladdkaka! LättlagatSnabbmatSnabblagat måste inte vara halvfabrikat. Gör en snabb omelett och du har middag på nolltid. PastapyttLättlagad svamplyxVi är mitt uppe i svampälskarnas årstid och skogen är fylld med fin svamp. Svamp ger fin smak åt en rad rätter. Och det behöver inte ta lång tid att lyckas – en lätt svampsoppa eller stuvning till crepes går fort. Likaså en god viltpaj eller viltgryta. Att laga vardagspasta med festsmak gör du lätt i en svamppytt med tortellini, kyckling och skogssvamp. Garanterad svamplycka för alla! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Hej!
Det står ofta sojamjölk i recepten, men är det sötad eller osötad som menas? Ibland kan jag tycka att den söta gör maträtten för söt, medan att det kanske behövs i andra rätter.