Veganska biffarBorlottibönor och goda kryddor ger finfina bönbiffar till vardagsmaten. Du behöver
Gör så här:Cirka 15 stycken Skala och hacka lök och vitlök. Lägg i en matberedare tillsammans med bönor, kryddor och majsena. Kör till en ganska jämn smet. Forma till små biffar och vänd dem i polenta (det går även bra med mannagryn). Stek på låg värme i oljan tills de fått fin färg på båda sidor. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Röda, svarta och vita vinbärSemestertid med vinbärsplockningSvarta och röda vinbär skiljer sig distinkt åt när det gäller smak, men båda blir goda i vinbärskakor - eller till sylt förstås! SurdegsbrödHembakat med klassKänslan av att ha bakat eget, riktigt gott bröd är fantastisk. Med bara mjöl, vatten, salt och lite jäst lyckas du med ljust surdegsbröd! TårtorTårtor för alla tillfällen
Gräddtårtan förknippas starkt med kalas, prova en ovanligt god variant med lemon curd i fyllningen! När de färska bären börjar komma lyfts de fram fint i en härlig pannkakstårta. |
|