Veganska landgångar?
Jag ska ha fest, då tänkte jag bjuda på veganska landgångar. Dock kommer jag inte på någonting om hur jag ska göra. Har du några bra förslag?
- Sudabeh
Hej! Mjölkfritt bröd är förstås en bra början :) Sedan föreslår jag att du grundar med mjölkfritt margarin. Ovanpå det kan du lägga Tartex, en vegetabilisk smörgåspastej som finns i olika smaker. (Finns i de flesta livsmedelsbutiker) Pastejen är också lätt att använda om du vill göra flera lager på landgången. Dekorera med sallad, gurka, paprika, tomat - eller välj vindruvor, klementinklyftor och päronskivor. Vill du ha mera matig fyllning så lägg inlagda kikärtor på landgången, dekorera med skivad rödlök och kanske några skurna äppelskivor. Vill du använda äggfri majonnäs så passar det fint att lägga under ett lager under salladen. Lycka till med festen! / Magnus MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LaxlasagneLaxen gillar pastaLax och pasta är som gjorda för varandra. Laxlasagne är självklar helgmat! Smak av höstHöstsmaker inför HalloweenGöra en pumpalykta inför Halloween? Bra idé! Det behövs både ljus och värme såhär i slutet av oktober. Men släng inte bort fruktköttet! Ljuvligt len och väldigt lättlagad är pumpasoppa som passar bra att servera till förrätt. Huvudrätten kan också få smak av pumpa - prova ett recept på pizza med pumpa, fetaost och oliver. Eller laga piroger som går bra att förbereda. Och glöm inte äppelglöggen: rekommenderas framför brasan! |
|
Vill bara tacka för en jättebra hemsida! Du har visst tänkt på allt som folk kan vilja veta. :)