Veganska landgångar?
Jag ska ha fest, då tänkte jag bjuda på veganska landgångar. Dock kommer jag inte på någonting om hur jag ska göra. Har du några bra förslag?
- Sudabeh
Hej! Mjölkfritt bröd är förstås en bra början :) Sedan föreslår jag att du grundar med mjölkfritt margarin. Ovanpå det kan du lägga Tartex, en vegetabilisk smörgåspastej som finns i olika smaker. (Finns i de flesta livsmedelsbutiker) Pastejen är också lätt att använda om du vill göra flera lager på landgången. Dekorera med sallad, gurka, paprika, tomat - eller välj vindruvor, klementinklyftor och päronskivor. Vill du ha mera matig fyllning så lägg inlagda kikärtor på landgången, dekorera med skivad rödlök och kanske några skurna äppelskivor. Vill du använda äggfri majonnäs så passar det fint att lägga under ett lager under salladen. Lycka till med festen! / Magnus MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SkorporKnaprigt med snitsLitet är vackert. En klassisk mandelskorpa är rätt tillbehör till espresson eller ostbrickan! SmulpajSolmogna bär i smulpajDen enklaste vägen till somrig fika stavas smulpaj. Under ett smuligt täcke är det gott med allt från syrliga krusbär till saftiga jordgubbar! BagelsFrukt eller chokladBagels är brödet som sticker ut lite extra. Med sin lite kompakta konsistens och speciella smak som kommer av att brödet både kokas och gräddas i ugn. Det är inte så svårt att baka bagels! Och när du väl upptäckt det bakar du lätt varianter av alla slag. Goda chokladbagels, bagels med frukt eller ostbagels? Bagels går också utmärkt att servera som tilltugg till soppan, eller klassiskt som snabblunch, fyllda med till exempel färskost!
|
|
Vill bara tacka för en jättebra hemsida! Du har visst tänkt på allt som folk kan vilja veta. :)