MorotssoppaGod och lättlagad soppa som värmer en hungrig veganmage! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Skala rotfrukterna. Tärna morötter, lök och palsternackor. Fräs rotfrukterna i oljan och pressa i vitlöken. När löken börjar få färg tillsätts buljongen och quinoan. Låt koka upp och sjuda i 15-20 minuter. Servera gärna med nybakat bröd och kikärtspasta. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
19 januari 2016
sämst, även dåliga instruktioner Kommentar av
osignerat
31 augusti 2012
Skippa buljongen! Massa Natriumglutamat och skit!!
Redaktionens kommentar
Ja, eller välj en ekologisk buljong fri från natriumglutamat. Eller ännu bättre: koka egen!
Kommentar av
Dracula
19 januari 2009
Om man tycker om mixade soppor är ett bra tips att istället för pressad vitlök lägga i valfritt antal hela vitlöksklyftor strax innan morötterna kokat färdigt och sedan mixa hela härligheten. Vitlökssmaken blir extra god och ganska påtaglig... perfekt för vitlöksälskare. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KycklingVardagsfest!När det ska gå snabbt att ordna mat med festkänsla blir det ofta kyckling. Gratinerad kyckling i tomat är både lättlagat och gott. EfterrätterKlassiskt!En god efterrätt kan lyfta vilken måltid som helst! Varför inte en klassisk pudding? Grön bufféGrön buffé till Kristi himmelfärdsdagSpäd grönska smakar fantastiskt även om det är ogräs vi skördar. Nässelblad blir till en fantastisk nässelsoppa som gärna serveras med ägghalvor. Färskost är enkelt att göra och kan smaksättas med någon sprittande färsk, vild ört som ramslöken med dess milda vitlökssmak. Enklaste sparrisen kokas lätt och lindas om med parmaskinka. Se, där har vi en buffé! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
God soppa, kommit tillbaka till detta recept i flera års tid - tack!