MorotssoppaGod och lättlagad soppa som värmer en hungrig veganmage! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Skala rotfrukterna. Tärna morötter, lök och palsternackor. Fräs rotfrukterna i oljan och pressa i vitlöken. När löken börjar få färg tillsätts buljongen och quinoan. Låt koka upp och sjuda i 15-20 minuter. Servera gärna med nybakat bröd och kikärtspasta. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
19 januari 2016
sämst, även dåliga instruktioner Kommentar av
osignerat
31 augusti 2012
Skippa buljongen! Massa Natriumglutamat och skit!!
Redaktionens kommentar
Ja, eller välj en ekologisk buljong fri från natriumglutamat. Eller ännu bättre: koka egen!
Kommentar av
Dracula
19 januari 2009
Om man tycker om mixade soppor är ett bra tips att istället för pressad vitlök lägga i valfritt antal hela vitlöksklyftor strax innan morötterna kokat färdigt och sedan mixa hela härligheten. Vitlökssmaken blir extra god och ganska påtaglig... perfekt för vitlöksälskare. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HelgmenynMoussaka till helgenEn ångande moussaka är riktig helgmat, perfekt att laga åt många och lätt att göra! KolakakaKolakaka till klassisk och trendig fika!Lättbakad favoritkaka? Prova mjuk kolakaka - en modern variant av den klassiska sockerkakan! ViltfärslimpaVilt ger smakenVisst kan det vara gott med en välgjord köttfärssås. Men du kan lätt använda färs för att locka fram andra smaker om du väljer kött från rådjur eller älg. Viltfärsbullar är gott både tillsammans med potatis och som tillbehör till soppa och ett gott bröd. Gör du viltfärslimpa höjder du nivån på köttfärslimpan och får en rätt som fungera fint både som varmrätt och kallskuren på buffén. Prova den tillsammans med kapris på hembakat knäckebröd! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
God soppa, kommit tillbaka till detta recept i flera års tid - tack!