Marinerade champinjonerFå tillbehör är så enkla att svänga ihop och ger så fin smak som marinerad svamp. Servera till pastarätter eller på buffén. Du behöver
Gör så här:Rensa svampen och skär den i stora bitar. Skala och finhacka löken och blanda den med de övriga ingredienserna till marinaden. (Stöt gärna kryddorna i en mortel så ger de mera smak.) Låt svampen dra i marinaden minst 15 minuter innan svampen läggs upp och serveras. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SoppreceptKlassiska sopporNär det är grått ute värmer en soppa. Laga klassisk gulaschsoppa eller vegetariskt! Baka pizza ikväll!Hembakad pizza av högsta klassPizzakväll? Gör hembakad pizza och välj själv hur den ska smaka! Varför inte glutenfri? EfterrätterMarängAlla som någon gång haft höns förstår varför vi äter ägg just till Påsk... Det är nu som äggen kommer! Och även om du kanske inte har egna höns så finns ekologiska ägg att köpa i snart sagt varje butik. Ägg ingår ju i många av våra vanligaste bakverk. Tänk dig en solgul sockerkaka, fortfarande varm... Eller våra älskade pannkakor! Koka inte alla ägg i påsk utan spara några och laga en härlig fruktmaräng som avslutning på en riktigt påskmiddag! Mjuk maräng som täcke till frukt eller bär lyfter fram smaken på en fint sätt. En utmärkt efterrätt som passar fint till helgen! Glad påsk önskar pepparochsalt.se! |
|