Kommentar av
Arisu
23 februari 2011
Det finns även Melatin, vilket är utvunnen ur rödalger... men denna behövs också kokas upp i lite vätska innan den används (har prövat till en blodbål för en vegan) MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! PajreceptViltpaj som värmerProva ett gott recept på viltpaj och upptäck en god variant av den populära köttfärspajen! Kyckling i curryLångkok blir mustigt värmande grytor!
God mat måste inte ta lång tid. Men klassiska långkok är utan tvekan bästa vägen till riktigt goda grytor. Och tvärtom mot vad man kan tro är långkok bekväm mat. När du har gjort för-beredelserna sköter maten sig själv på spisen. Dessutom går den ofta fint att förbereda en dag i förväg. |
|
Hejsan, jag har köpt agar agar men kan inte hitta hur mycket agar agar jag ska använda.
Jag ska göra en Pannacotta som ska vara i en vanlig form med avtagbara kanter.
Jag har hittat recept där man ska ha en liter vatten och 2 msk agar agar men hur mycket "annat" ska man ha då?